Hygiëneregels in onze praktijk tijdens COVID-19

We verzoeken patiënten die zich niet fit voelen, verkouden zijn of koorts hebben thuis te blijven. Bel bij deze klachten de afspraak tijdig af. De medewerkers van de praktijk zullen zich ook aan deze voorzorgsmaatregel houden.

  • Neem uw eigen badhanddoek en een kleine handdoek mee.
  • 1 persoon per therapeut

Bij binnenkomst

De praktijk plant zoveel mogelijk gespreid om de 1,5 m afstandsnorm te kunnen waarborgen. Kom op tijd maar niet meer dan 5 minuten voor uw afspraak. Uw behandelend fysiotherapeut haalt u op en zal de deur voor u open maken zodat u geen contact met de klink hoeft te hebben. Ook na afloop van de behandeling zal uw behandelend fysiotherapeut u begeleiden. Bij binnenkomst in de praktijk wordt u gevraagd om uw handen te wassen.

Regels voor in de wachtkamer

Wij verzoeken u om alléén in de praktijk te komen en er niet te vroeg te zijn. Er is helaas geen lectuur en krant aanwezig in de wachtkamer. Dit is noodzakelijk in verband met besmettingsgevaar.

We willen u vragen om alleen in uiterste nood gebruik van het toilet te maken.

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

Afhankelijk van de soort behandeling zal de fysiotherapeut de daarvoor voorgeschreven beschermende middelen dragen zodat de noodzakelijke behandeling kan plaats vinden. Hij of zij zal u, om eventuele besmetting te voorkomen, geen hand geven en de deur van de behandelkamer voor u openen en sluiten, zodat u de deurklink niet hoeft vast te pakken.

Tenslotte

Het zijn bijzondere tijden en wij vragen uw begrip voor bovenstaande maatregelen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de behandelingen mogelijk zijn!

Geplaatst in Uncategorized.