Praktijk

Wij zijn een fysiotherapie praktijk in Schijndel met een enthousiast team van 3 therapeuten, centraal gelegen in Schijndel. Er is voldoende parkeergelegenheid direct voor de praktijkingang en de praktijk is rolstoeltoegankelijk.

De cliënt staat met de zorgvraag centraal. Wij hechten eraan om samen met de cliënt tot een oplossing van het klachtenbeeld te komen of, indien dit niet mogelijk is, tot een optimale leefsituatie rekening houdend met de eventuele beperkingen van de cliënt. Naast een gerichte behandeling horen hierbij ook toegespitste adviezen, bewustmaking van hoe uw lichaam beweegt en reageert. Ook krijgt u eventueel een oefenprogramma mee voor thuis. Dit alles om u zo snel mogelijk klachtenvrij te maken en te houden!

 

 

Fysiotherapie Burgerhof heeft positief audit resultaat behaald.

Op 11 juni 2014 heeft er in onze praktijk een audit plaatsgevonden door Health Care Auditing uit Haarlem. Deze audit heeft plaatsgevonden op initiatief/ verzoek van Zorgverzekeraar CZ.

Doelstelling van een audit is om vast te stellen dat de praktijk ten aanzien van registratie kwaliteitsregister, praktijk organisatie en inrichting, hygiëne, privacy en veiligheid, klachtenregeling , methodisch handelen, administratie en verslaglegging en op het gebied van wet –en regelgeving voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar.

Fysiotherapie Burgerhof heeft de audit gehaald op alle onderdelen.

Voor u als patiënt betekent dit dat u verzekerd bent van de beste fysiotherapeutische zorg.